Tarieven

Therapie voor volwassenen 
Een consult bedraagt €145,00* en duurt ongeveer 90 minuten.

Therapie voor kinderen tot 16 jaar
Een consult bedraagt €95,00* en duurt maximaal 60 minuten.

* De genoemde tarieven zijn inclusief de tijd die ik nodig heb om me voor te bereiden op het consult en de verslaglegging achteraf.

BTW 
Individuele consulten zijn vrijgesteld van het heffen van BTW. 

Zorg op afstand
Het is mogelijk om telefonisch of online een (kort) consult in te plannen. Je betaalt hiervoor een ander tarief, namelijk €22,50 per kwartier. Het kennismakingsgesprek is overigens vrijblijvend en kosteloos.

Betalingen
Het consult wordt direct na afloop per betaalverzoek voldaan. Voor telefonische of online consulten ontvang je naderhand een betaalverzoek en dient tevens direct voldaan te worden.
Het is ook mogelijk om het consult per PIN (via SumUp) af te rekenen. Hiervoor wordt echter €2,00 extra in rekening gebracht.
Als uitzondering kan de behandeling contant afgerekend worden, maar dit heeft niet de voorkeur.
De factuur van het consult zal achteraf per e-mail worden verzonden. 

Afspraak wijzigen of annuleren
Je kunt de afspraak tot 36 uur voor aanvang, kosteloos wijzigen of annuleren. Er wordt 50% van een consult in rekening gebracht, indien de afspraak tot 24 uur voor aanvang gewijzigd of geannuleerd wordt. 
Afspraken die te laat, binnen 24 uur voor aanvang van het consult, worden gewijzigd of geannuleerd, worden volledig voor 100% in rekening gebracht.
Mocht je de afspraak willen wijzigen of annuleren, dan kan je dit telefonisch doen. Mailen of een berichtje via WhatsApp mag ook.

Vergoedingen
Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NBVH en ben geregistreerd in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Naast dat dit betekent dat je bij een erkende praktijk komt, wordt Hypno- en Regressietherapie door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullend pakket. Bekijk de voorwaarden van jouw zorgverzekering om te weten of de therapie wordt vergoed of klik hier.

Algemene voorwaarden